Her er jeg og flinkeste Anette Ringstad – eieren av Moniker. Et vakkert nydelig shopping mekka for alle – og med litt interiør også. Er jeg litt sliten en dag går jeg innom Moniker – jeg blir alltid glad og inspirert. Det er som å være i Paris og London på en gang. Et herlig eventyr av alt vi jenter ønsker oss og drømmer om.

Jeg elsker måten varene er stilt ut på!

Jeg trenger ikke dra til Paris når j har Valkyrien på Majorstua 💙

Moniker.

Annette og jeg 🌟

Det er lett å bli inspirert og glad  når en kommer inn døra på Moniker.

Stilleben Moniker style


Det et som å være i Paris og London plutselig og jeg liker så stemningen her. Den er generøs.

Og nå vil jeg ha en sånn garderobe hjemme!
Endelig kom & ogher Story til oss!

Herlig generøs stemning her også.

 

Økologisk kortreist deilig mat finner du i kjelleren – her er min favoritt og på fredager hender det rett som det er en gjeng av oss freelancer sitter her og koser oss med afterwork drinks hos Soho Urban Eatery og Jenny som lager de nydeligste smårettene.

Food courten har et stort utvalg av spennende resturanter.

 

 

Heaven Scent!
Jeg er så glad i dere!
Så masse herlige deilige dufter på en gang.

 

Lekent interiør i en stram setting – og farger – det er så deilig med farger!

 

 

 

0

Your Cart