Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom. Jeg er jo som mange av dere vet veldig glad i å lage mat, og det bidrar naturligvis også til at kjøkkenet er et så viktig rom for meg: det er hjemmets hjerte!

Derfor har jeg gledet meg veldig til å fortelle dere om mitt aller nyeste samarbeid! Innimellom alle stylingjobbene jeg har har for magasiner, tar jeg også oppdrag som interiørarkitekt. Og nå har jeg inngått en samarbeidsavtale med HTH. Fremover kan du treffe meg på kundekvelder i HTH-butikkene, der jeg vil fortelle om trender og dele mine beste kjøkkentips. Jeg kommer selvfølgelig også til å blogge mer om dette fremover, så følg med!

HTH er virkelig en kjøkkenleverandør etter mitt hjerte: de har et enormt spekter av moduler i mange ulike størrelser, spennende fronter og vakre detaljer. Det er også viktig for meg at kjøkkenet er kortreist, og selvfølgelig at kvaliteten er varig og sterk. Jeg er dessuten imponert over deres fantastiske service!

For meg som interiørarkitekt er det viktig å finne den perfekte løsningen for kunden min, og å lande på en helhet som er varig og personlig. Jeg vil skape kjøkken for mine kunder som det bare finnes ett av! Et vellykket kjøkken skal være unikt, og passe til størrelsen på rommet, til huset for øvrig og til eiernes personlighet og bruk.

Jeg gleder meg enormt til å sette i gang med nye kjøkkenprosjekter – og jeg ser ikke bort fra at det dukker opp noen spennende bad, garderober og lekre vaskerom også …

HTH er nordisk og  kortreist – det er viktig for meg.

Her ser du meg i kreativt møte med kjøkkenkonsulent Mette Line Biseth i HTHs lekre lokaler i Vika i Oslo.

Detaljene til HTH gjør det lett for meg å velge – det er moderne, cleant og enkelt.

Jeg liker å lage kjøkken som har sitt eget personlige uttrykk .

0

Your Cart