På Instagram deler hun dikt for over 100.000 følgere, men hjemme hos Ellen Wisløff har Rihanna hedersplassen.

Ellen Wisløff, 46 år, journalist, programleder og podkast-skaper. Også er hun dama bak @renpoesi!

Ellen bor i en liten toetasjes leilighet på lille Tøyen hageby i Oslo, sammen med guttene sine på 9 og 12 år.

-Vi kjøpte leiligheten i 2012, og selv om det er mye skråtak og litt små soverom, trives vi kjempegodt!

Les også: Dette er interiørtrendene akkurat nå

Hva er du mest fornøyd med?
Jeg er veldig glad i gamle hus, og er superfornøyd over å bo i et over hundre år gammelt rekkehus i mur, med skeive, slitte tregulv og vegger fulle av historie! Og så liker jeg stemningen, det er godt å være her inne, rommene og atmosfæren gir ro. Dessuten har jeg rett og slett byens beste oppgang og naboer, som er uvurderlig for gutta og meg.

Hva er viktigst for deg når du skulle skape ditt drømmehjem?
Akkurat nå tenker jeg nok lys og farger. Jeg synes høsten og vinteren kan være i overkant mørk og lang og trenger å bli litt glad av å være hjemme.

Hva kommer aldri inn i ditt hjem?
Dette er vanskelig å svare på! For noen år siden hadde jeg aldri trodd at et stuebord i Dynastiet-stil med «gull» og glassplate skulle bli det fineste jeg visste, men nå er det jo det. Så jeg er litt ydmyk i forhold til trender og inspirasjon, som jeg plutselig og entusiastisk omfavner, hehe. Det eneste jeg tror virkelig aldri slipper inn, er døde dyr til pynt, det har jeg ikke sansen for.

 

 

 

De fineste bøkene ligger i en pen stabel foran det rocka glam bordet

Hva er ditt beste interiørtips for å skape sin egen interiørstil?
Samle skatter underveis, kanskje? Leiligheten er fylt med arv, farmors gamle diktsamlinger, bilder av familie, minner fra reiser, noen veldig kjære gaver, kombinert med egne, store interiørforelskelser – og dem har det jo blitt noen av. For meg funker det best når jeg mikser gammelt og nytt, og at ikke alt er fra samme periode eller sted.

 

 

Rihanna ruler på kjøkkenet:)

Masse farger og lys i alle rom!

 

Soverommet er rosa med deilige tekstiler fra India.

 

0

Your Cart