Snart er året omme, og vi gjør oss klar til nyttårsfeiring! Det blir i forholdsvis rolige former hjemme, men med masse god mat og drikke. Desserten er nå i boks, klassisk tiramisu servert i glass.

 

Tiramisu er enkelt å lage, og kan godt lages dagen i forveien om kjeksen ikke dynkes altfor mye i kaffe og amaretto-blandingen.

Du trenger:

3 egg

1 pakke mascarponeost

3 ss sukker

En klype salt

Fingerkjeks

3 dl kald espressokaffe

2 ss amaretto

Litt revet mørk sjokolade

 

Klar for fest i morgen!

Skill eggeviten fra plommen.

Pisk eggeplommene med sukker til det er luftig, tilsett osten og rør glatt.

Stivpisk eggehvitene med litt salt, og vend inn ostekremen.

Legg kremen nederst i et glass/fat. Dypp kjeksen i kaffeblandingen, og legg lagvis på krem og kjeks. Avslutt med krem og et dryss med revet sjokolade eller kakaopulver.

 

Vend krem og eggehvitter rolig inn.

Partyeffekter er kjøpt inn,- champange-briller, ballonger og hatter:)

Server i glass som her, eller lag den i en form du skjærer stykker av.

Riktig godt nytt år!

 

0

Your Cart