Vårt favoritt-hotell i Paris heter Grand Pigalle ,- hvor  interiøret er både dekadent og sobert. Stemningen på hotellet gir oss en følelse av luksus, det er deilig avslappende og med fantastisk god service. Frokostbuffeten er akkurat sånn vi vil ha den – fersk juice, deilig sterk kaffe, masse å velge i, og selv om den er sunn må vi avslutte med en croissant – vi er i Paris, jo!

Rommene er alle innredet forskjellig og det føles personlig å bo her – det er litt som å være gjest i et veldig lekkert hjem. Og badet vårt er så fint at vi vil bare vil ha akkurat det samme selv.

Vi bor midt i Paris – i south Pigalle,- gatene utenfor er fulle av livlige barer og restauranter.

Ellers er det bare å rusle rundt og se på vakre bygninger, spennende butikker, stoppe opp og drikke en deilig espresso og bare nyte den franske følelsen.  Det må ikke alltid skje så mye hele tiden, selv om man er i Paris. Og om kvelden serverer de deilige drinker i baren og det er ofte fullt i restauranten – så husk å bestille bord i forveien om du vil spise her.

 

Det er så lekkert på hotellet at vi gjerne bare sitter i cafeen, deilig mat har de her også.

 

Yvonne med morgen-kaffen:)

Grand Pigalle er et boutique-hotell med klassisk, fransk eleganse.

 

Tone er klar for en ny dag!

 

 

 

0

Your Cart