Maria Heilman er grunnlegger og designer i Aiayu – hun er kreativ og reiser masse i jobben. Det er alltid den rene naturlige stilen som er Marias favoritt. Rene, organiske materialer, farger og mønster. Bli med henne både hjem og på kontoret!

 

Kolleksjonen lages i Bolivia, og det viktigste for Maria er at tingene hun kjøper har en historie. Inspirasjonen henter hun når hun i den vakre naturen i Bolivia, de flotte husene i Paris eller Londons puls – men det er det samme hvor hun kjøper tingene til hjemmet – bare det har en historie og at produktet er et ekte produkt og helst ikke masseproduksjon. Hjemmet til Maria i København er svalt, naturlig og rent – nordisk men alikevel en touch av noe eksotisk, noe rart og stramt moderne. Stilen til Maria blir aldri umoderne – og hun forandrer enkelt med nye puter eller blomster.

Marias beste interiørtips er at hvert hjem skal gjenspeile menneskene som bor der og livene de lever. La farger, teksturer, og materialbruk gjenspeile din personlighet. Hennes beste interiørtips er å bygge på grunnlag av kvalitetsmaterialer – naturlige fibre og organiske materialer, laget med kjærlighet. Hjemmet er et hellig sted, og det er også vår kropp. Det er viktig at gjenstandene vi fyller i det eller de tingene vi har på, er laget med kjærlighet uten å skade mennesker eller planeten.

På kontoret er stilen enkel og kul – det må være orden for å få inspirasjon og å kunne jobbe lett og fritt. På veggen henger en collage som er ny for hver sesong. Her samler hun bilder, små ting som inspirerer henne for neste sesong.

Aiayu er opptatt av økologi fordi planeten er viktig. Og alt de lager er økologisk og naturlig og arbeiderne i Bolivia har gode arbeidsforhold. Fargene de bruker er kun naturlige farger – det er ingen grunn til å bruke farger med kjemikalier og giftstoffer som skader mennesker og jorden. Så det du kjøper her kan du kjøpe med god samvittighet.

 

Nå åpner Aiayu ny butikk i Oslo snart (Grønnegata 1B) – er du opptatt av økologi, ting med historie og sjel så finner du det her.

 

Mer fra deilige Danmark: Bli med hjem til Tine K

 

Marias hjem er naturlig og nordisk hvitt og lyst .

En kombinasjon av nytt og gammelt moderne og stramt og samtidig koselig.

Stilleben av ting fra reiser og favorittbøkene:)

God mat og god tid prioriteres av Maria og familien.

Enkelt og naturlig – alt passer sammen når fargene er sarte, naturlige.

Badet er stramt, men det vakre speilet myker opp.

Speilet ble kjøpt på et marked på en av Marias mange reiser.

 

På jobben må Maria ha det ryddig for å kunne være fri og kreativ

Collagen for neste sesong er det viktigste verktøyet!

Også kontoret bærer preg av den rene, cleane stilen.

 

Økologiske og naturlige produkter!

0

Your Cart