Man har ofte mange bilder liggende som man bare aldri får hengt opp eller er sikker på hvor passer. Ta de opp fra kjeller og loft og prøv deg frem med nye kombinasjoner eller flater i huset. 

Vi elsker bildevegger – og det kan gjøre på så mange måter. Et stort bilde er alltid fint – det gir god romfølelse. Har du mange små og mellomstore er det så fint å samle de på en flate – lage en collage. Da er det lurt å legge alt utover gulvet først for å finne formen, så slipper man unødvendige hull fra spikere i veggen.

Vi kan sette bilder på rekke på en skjenk, vi kan fylle en vegg full av bilder og henge de tett i tett. Fyll veggen fra gulv til tak, eller plasser de rett å slett på gulvet. Og vi kan blande bilder og neonlys eller objekter – ja alt er lov.

Her ser du noen varianter vi liker veldig godt!

Bilder på rekke og rad – harmoni i fargetone og forskjellige høyder og størrelser gir et lekent men ryddig uttrykk.

 

En collagevegg full av bilder av kjente og ukjente. Forskjellige størrelser og formater er viktig – fargen på rammene bør harmonere eller  være i samme farge.

Bland inn objekter med bildene – som her et neonlys  som skaper et kult uttrykk.

Et stort foto – vakkert og veldig rolig fint. Her er det hengt opp i gulvhøyde pga skråtak, og funker som bare det!

Vi elsker denne kule veggen med nips, lys, planter, moderne og gammelt i enn salig blanding.

 

Bilder plassert langs veggen i gangen. Alt må ikke henges opp:)

Så spennende og lekkert når det samles og passer så fint som her. Det krever litt tid å finne balansen, men det blir så fint når det fyller hele veggen! Det store bildet er til venstre, et godt tips er ta det største først og jobbe deg videre utover.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Your Cart