Fullastet med bagasje og med mann og barn ved godt mot, reiste vi i sommer til Spania en grytidlig morgen.

Da det hele skar seg på flyet og det ble en huskestue hele veien, sank motet betraktelig og vi tenkte at dette blir en utfordrende ferie. Men humøret steg rask da vi kom ned til strålende sol og etterlengtet varme!

Rincon de la Victoria er en søvnig, liten by rett utenfor Malaga. Men den våkner til liv når temperaturen stiger og spanjolene starter badeseongen. Den lange strandpromenaden er spekket med restauranter, og vi mesket oss med fisk og sjømat hver dag. Favoritt-strandbaren vår heter Smile, som serverte herligheter til store og små!

Malaga by har gjennomgått en skikkelig oppgradering de siste ti årene, og er nå en liten perle av en by. Masse vakre bygninger, shopping og fantastiske restauranter på hvert hjørne. Vi hadde en kjempefin (og het) dag der inne med mer familie og kjente.

Etter to uker med is, bad, mat og drikke, var vi strålende fornøyde og vinket farvel for denne gang. Avsluttet med en enda heftigere flytur hjem…

Nå er det deilig å komme hjem til barnehagestart og hverdagen som ikke er så ille den heller:)

 

Vår favoritt Smile, hvor vi hang ut hver dag. Ble ikke så mye avslapning på solsengene, men desto mer bading, lek og en drink til de voksne.

I leiligheten ble det mye grilling på kveldene, så vi prøvde oss endel på de lokale råvarene.

Lille Myrthle elsket mye av maten, skjell og sardiner gikk ned på høykant. Her er en nydelig rett med galisisk blekksprut.

Malaga har mye å by på, og er veldig hyggelig å bare rusle rundt i:)

0

Your Cart