Maria Meilgaard er designeren i @foreignaffairscph, og familien bor i denne praktfulle leiligheten midt i København. De vakre bjelkene har akkurat den rette patinaen, mens vegger og gulv er hvite,  det gir rommet en god romfølelse og et moderne uttrykk. De store gullbokstavene er prikken over i-en!

Stua er minimalistisk innredet, men materialene som er  brukt ellers gir mye varme: skinnmøblene, bordene i tre, vintage tepper,  og bokstavene i gull. Disse elementene gir varme og sjel til rommet. Og det oppleves  både tøft og stramt, og  samtidig koselig.

Skinnsofaen og sjeselongen er kjøpt på auksjon for mange år siden – de er klassikere som bare blir vakrere og vakrere med årene. Bokstavene på veggen er gedigne – og det er et viktig element i rommet. Vi syntes det er så kult med kun det som dekor-element på veggen! Det er noen år siden vi gjorde denne jobben, men vi syntes den er akkurat like fantastisk den dag i dag!

 

Maria og mannen bor i en gammel bygård i København.

Det er få ting her, med det som slipper inn, er valgt med omhu.

Maria har klesmerket Foreign Affairs, sjekk det ut her.

 

0

Your Cart