De fleste hjem har etterhvert et hjemmekontor. Men det må ikke lenger være et eget rom, det kan være i en gang som hos Anne Line, eller i en skjermet del av stua som hos Tine K. Det viktigste er nok å finne den plassen som gir deg arbeidsro og inspirasjon til å jobbe!

Anne Line har laget hjemmekontor i en del av en lang gang – det er helt perfekt for å komme seg litt unna og utnytte plass som ellers ikke ville vært til nytte. Det er lyst og luftig, og  plass nok til det man trenger.

Og så gjør det ingenting at det er så lekkert!

Collageveggen er inspirerende når tankene flyr…

De gamle skolestolene gir rommet den kule stilen – bordet er enkelt og laget av en tykk plate malt som veggen.

 

 

Tine er eieren av Tine K home, som er et mekka for interiør! Hun reiser masse og er avhengig av å finne inspirasjon når hun jobber hjemme. -Ellers er det så lett å bare flyte ut og bort, jeg må jobbe effektivt når jeg er hjemme, og da må det være et sted jeg liker å være.

Kontoret er i en del av stua, og når alle er hjemme er det barn som leker rundt meg og det liker jeg – det er sosialt og veldig hyggelig.

Tine liker å se ut når hun jobber, så bordet ble plassert ved den fineste utsikten til hagen.

 

Naturlige materialer – enkelt og vakkert.

 

 

 

 

 

 

0

Your Cart