Rikke Harsheim er gullsmed og har et helt spesielt  hjem i Oslo. Stilen er særegen og en fantastisk blanding av tømmervegger, antikke og moderne møbler, kelimtepper og kunst!

Stua i det gamle laftede huset er storslagen og luftig, til tross for det kraftige tømmeret.   Takhøyden, dagslyset og hvite tekstiler gjør rommet luftig, og nå på sommeren ekstra vakkert med grønt fra hagen.

Tone kjøpte sin første ring fra Rikke Harsheim for 30 år siden, og flere har det blitt siden!  Nå jobber hun sammen med datteren Marikken, og  fører familietradisjonen videre med vakre, unike smykker.

Tiki-sofaen er tegnet av Andreas Engesvik for @fogiacollection, det kritthvite stoffet kler tømmerveggene så godt og gjør at  stua får et moderne innslag blant det mer tradisjonelle. Rikke stortrives her, og liker de forskjellige tidsepokene, – det er et herlig rom å være alene i eller til fest.

 

Stua er stor med god takhøyde og vakre tømmervegger.

Rikke Harsheim er gullsmed og lager Tones favoritt-smykker!

Lys og luftig med Tiki-sofaen.

Hvitt kler tømmerveggene perfekt.

Spisebord med tradisjoner og  plass til mange gjester.

Sommerstemning  med frukt og grønt fra hagen.

Det gamle skapet og kelimteppet gir fine kontraster.

0

Your Cart