Mikaela driver den inspirerende interiørbutikken Rue Verte midt i København, og  bor bare noen kvartaler unna. I en loftsleilighet med stor terrasse, utsikt over vakre, russiske gullkupler og hustak har hun et lekkert soverom.

Mikaela har innredet leiligheten i mørke jordtoner, mens soverommet er sobert blågrønt med gardiner fra tak til gulv for å gi bedre romfølelse. Bak senga er det bygget hyller og skap – her er all plass benyttet til oppbevaring.

Hun liker at det er rolig og delikat, så i hyllene er det bøker og et nydelig lite stilleben med noen av tingene hun trenger her inne. Den gule fløyelsstolen gir en fin kontrast til de rolige fargene i rommet – og er et sted hun gjerne slapper av i.

Les også: DIY,- et lite kunstverk av en sengehimmel

Storslagen utsikt over København og den russisk-ortodokse kirken.

Delikat og mykt med deilige tekstiler. Gardiner er brukt som forheng foran garderoben.

Senga er alltid redd opp – det er så mye hyggeligere å være her da.

Stilleben med duftlys og favorittparfymen!

 

Litt gull gir alltid glamourfølelsen.

Mikaela liker mørke jordtoner – vi besøker alltid butikken hennes når vi er i byen!

0

Your Cart