Ida og mannen bor i hennes barndomshjem som har masse gammel sjarm og sjel. Med moderne møbler og kunst har de skapt en helt nydelig hjem, og ikke minst en kul kombinasjon! Her fra den store, lyse stuen som går i sort og hvitt.

Ida  @idaeinarsdottir jobber i @melkoghonning  – som er Norges ledende nettsted for mote- og bransjenyheter i tillegg til intervjuer og featurejournalistikk fra inn- og utland. Så hun jobber i en innovativ og kreativ bransje. Hjemme vil hun slappe av, kose seg – og det gjør hun med mannen sin.

De bor i Idas barndomshjem – et  stort og vakkert gammelt tømmerhus. Det er en generasjonsbolig med foreldrene  i første etasje, Ida og mannen har annen etasje og loft. Det er høyt under taket og hun liker stilen stram og moderne. Vi digger Idas kule stil med sin egen lille twist!

 

Les også: Charlie`s hvite byleilighet full av kunst og design

 

Slitte, svarte gulv mot stram design er superlekkert!

Stilleben på bordet ..

Liggestolen fra  Le Corbusier er en fantastisk klassiker.

Det sjarmerende huset tåler godt stramme objekter.

Ida ♥️

String bokhyllen er et eget lite smykke i stua, sammen med den gamle vedovnen.

Her er det orden i rekkene!

 

0

Your Cart