LANGHELG, SOL OG TID FOR DEILIGE DRINKER!

Det er langhelg, 17. mai og deilige varme dager – på tide å finne frem shaker´n!

Så her kommer tre nydelige oppskrifter på noen av våre favoritter, både søte, sure og bitre. Kos deg i solen!

 

Les også: Dekk et vakkert 17. mai-bord!

Den sure

Ingredienser:

6 cl whisky, vi brukte Highland Park 10 yo

2 cl sitrudlikør

3 cl limesaft

Sittonbrus

isbiter

Agurkskiver

Fremgangsmåte

Ha  whisky, sitruslikør og limesaft og 2-3 agurkskiver i en shaker med noen isbiter. Rist godt  i 8-10 sekunder. Sil over i et coupeglass, toppes med sitronbrus og pynt med noen agurkskiver.

 

Sommerpasjon

dette bruker du:

4 cl whisky,

8 cl pasjonsfruktjuice

1 splash med grenadasirup

1 skive med stjernefrukt

Slik gjør du:

Ha whisky og pasjonsfruktjuicen i en shaker med isbiter. Rist så hardt du kan i 8-10 sekunder. Hell over i er martiniglass og sil av isbitene. Ha oppi en splash med grenadinsirup. Pynt med stjernefrukt.

 

Rob Roy

ingredienser:

6 cl whisky,

2 cl rød Vermut

1-2 dråper Angustore Bitters

isbiter

1-2 kirsebær

Fremgangsmåte

Ha isbiter, whisky, rød Vermut og Angustore Bittersøt i en shaker fyllt med is. Rist så hardt du kan i 8-10 sekunder før du heller det hele oppi glasset. Toppes med en eller to kirsebær.

 

 

0

Your Cart