Vi har akkurat vært i Puglia i det sørlige Italia hos Albeli.it og Kristine, som har en vakker gammel vingård hun har pusset opp fra grunnen av. Feilkjøring, en liten bulk og hjem med nød og neppe til tross, vi har storkost oss!

Det er alltid like gøy når vi er ute og reiser sammen! Vi kjører leiebil og cruiser gjennom fantastiske landskap, små landsbyer og endeløse vinåkre.  Humøret er på topp, det hjelper oss langt på vei når vi plutselig har lest feil på kartet og bilen er midt ute på et jorde. Det ordner seg jo alltid!

Vi jobber masse og har lange dager – men er flinke til å kose oss på kveldene. Da drar vi ut og spiser deilig mat. Heller ingen Italiatur uten is! Hjemreisen ble hektisk med altfor høy fart på autostradaen for å rekke flyet. Gikk heldigvis fint på første flight, mens det var med nød og neppe vi kom oss til Oslo fra Munchen! Nå er vi trygt hjemme og superfornøyde med enda en herlig tur på jobb:)

 

 

Full gass på vei til den fantastiske vingården til Kristine. Til slutt så vi den lyse opp i landskapet.

Minien  gikk som ei kule, Tone var litt hard på gassen så vi fikk oss en bulk – da følte Tone seg som en ekte italiener! Kristine og Yvonne ved bassenget etter en laaang dag.

De lokale kokkene kom og laget verdens beste middag til oss og da måtte vi jo ta bilder!

Vi rakk litt sightseeing også. Her fra en hyggelig liten by som heter Martina Franca.

Italia leverer altså.

0

Your Cart