Rune Aas er kreativ, estetiker og en av de flinkeste vi vet om! Han driver den fantastiske butikken Mathilde store i Steinkjær, og her bor han sammen med kjæresten Kristian i et hus de akkurat har pusset opp og helt ferdig blir de aldri.

Rune liker forandring og lar seg lett inspirere av alle jobbreisene til Paris og København.

Begge to er hjemmekjære og liker å ha det koselig hjemme – de elsker naturlige elementer, keramikk, planter og grønne grener – og bruker det til å skape den organiske kule stilen hjemme. Spisestuen er lys og luftig, men med svarte møbler og lamper, blir stilen både rustikk og tøff. Du kan følge Rune på Instagram, her er det masse vakre bilder å se på!!

Les også: Kjøkkenet ble nytt i svart/hvitt!

 

Langbordet er solid med plass til mange!

Stramt og moderne,  med rene flater og store vinduer.

Vakre naturlige elementer skaper harmoni og den fine følelsen.

 

Vakkert stilleben med naturlige former.

 

Det grønne gjør rommet levende og spisestua ekstra hyggelig.

0

Your Cart