I Paris bor den norske interiørarkitekten Claudia med barna sine i en herskapelig, gammel byleilighet. Claudias soverom er stort og lyst, det har peis, walk-in garderoberom og inngang til eget bad – som i en hotellsuite!

Det gir Claudia følelsen av å ha sin egen helt private lille hule. Her kan hun trekke seg tilbake og bare nyte stillheten – spise middag alene på senga, lese en bok i fred og ro eller bare legge seg tidlig en kveld. Til vanlig  elsker hun å være sosial og være sammen med de store barna sine, men noen ganger er det ren luksus å ha litt egentid!

Alt er holdt i hvite, beige toner.  Det er rolig, mykt og et veldig deilig sted å finne roen i.

Les også: Slik styler du bordet med skulpturelle vaser

Claudias leilighet ligger i et herlig område like ved Eiffeltårnet og er veldig parisisk:)

Senga stor og sengegavlen helt rålekker!

Peisen er deilig å ha  på kalde kvelder ..

Sengegavlen er trukket i stoff og er som en lekker skulptur!

Hvite og beige toner gir det rolige preget.

0

Your Cart