Tirill og Sigurd bor i et gammelt, vakkert hus i Oslo. Hagen er stor og de fant ut at en hagestue ville være  perfekt for å forlenge utesesongen og for å bruke hagen mer,- også når været ikke er perfekt. Snart er det på tide å tenke på det gode utendørslivet, dette er til inspirasjon!

Så lekkert har det blitt!  Et stort deilig rom med peis og langbord under tak. Hele fronten er dekket med glassdører som kan foldes helt ut, også et lite utekjøkken med pizzaovn ble det plass til. Utenfor, under åpen himmel, er det et flott loungeområde som er rammet inn av busker og de to husene. Det perfekte stedet å kose seg på alene eller med venner!

 

                                    Les også: Kristine dekker bordet under oliventrærne

Et herlig uterom med mange små oaser og områder.

Her er det mange steder å sitte,  man flytter seg etter sola på de varmeste dagene

Møblene som står ute tåler vær og vind.

Tirill nyter gjerne deilige kvelder foran peisen

En innmurt sofa gir ekstra sitteplasser, og her sitter man godt på store marokkanske puter.

Skikkelig peiskos!

Ute og inne om hverandre, her tilpasser man etter vær og temperatur.

0

Your Cart