Vi reiser masse sammen! Både fordi vi liker det og fordi vi hele tiden trenger å få ny inspirasjon, se nye farger,  en ny spennende restaurant, et hotell – eller et vakkert museum. Et sted vi alltid kommer tilbake til er Marrakech og hotellet P’tit Habibi . Det er et eldorado både for fotograf og stylist, vi bare nyter at det er så annerledes fra den verdenen vi lever i til daglig!

P’tit Habibi er litt som å komme hjem og vi bor på forskjellige rom hver gang. Hvert rom er unikt og har sin egen stil. Her er det svarte rommet – det har sengegavl og benk som er laget av fliser i et lekkert grafisk mønster. Skapdørene er nydelige håndmalte (vi vil ha sånne skapmalerier hjemme!!),  sengeteppet og putene er i et vakkert tradisjonelt mønster.

Og vi elsker å bo her – maten er nydelig og de som jobber her gjør alt de kan for at akkurat vi eller du skal ha en herlig opplevelse. De ordner resturantbestillinger – det bare må du i denne byen for å komme på de gode stedene, og hjelper deg med hva du måtte ønske av utflukter eller gode shoppingtips.

Se mer om hotellet på @ptithabibi

Nydelig, klassisk og samtidig veldig tøft.

Lekker miks av mønstre.

Rommet er generøst og stort, vi elsker at alt er i svart og hvitt!

En kikk inn, her liker vi å være!

 

Nydelige kontraster og detaljer.

0

Your Cart