Benedicthe , @bybenedicthe og mannen Egor reiser på hytta si så ofte de kan. Det er her de koser seg med barna, står på ski og er ute sammen – det er et fristed å komme hit i helgene i en travel hverdag.

I den store stua er det takhøyden  og bjelkene Benedichte liker så godt, det gir et fint særpreg og luftig inntrykk. Hun har møblert  det i grå og sorte toner – det er klassisk og stramt og veldig hjemmekoselig. Kelim og kul fotokunst gjør den tradisjonelle hytta moderne og spennede!

Les også: Slik får du Jorunns deilige weekendfølelse på hytta

Her finner hele familien roen i en travel hverdag.

Hytta er rustikk og kler de grå tonene med innslag av brune puter.

Benedicthe koser seg og nyter hyttelivet!

Kelim og tøff kunst gir rommet et varmt og moderne  preg.

Man får aldri nok pledd på hytta:)

Brunt og grått er en herlig kombinasjon!

0

Your Cart