Et herskapelig rom med vakre takmalerier ble plutselig rosa. Med møbler og innredning fra forskjellige tidsepoker har det fått skikkelig attitude!

Inga Lill som eier Marrakechdesign.se tok sjansen på å male stua si lys rosa. Her ble dører, lister og vegger malt i samme fargetone. Sammen med vakre takmalerier i pastell og den herlige gamle lysekrona i sukkertøyfarger som ble kjøpt på en reise i Italia – ble rommet den stuen hun drømte om.

Det har blitt langt fra søtt. Tøffe skulpturer, vintagemøbler og tepper, moderne  objekter og grønne planter gir rommet den kulheten det trenger for å få balanse. Det har blitt et deilig svalt rom på sommeren, og mykt og lunt på vinteren. En farge man blir glad av!

Les også: Stuen med alt det rare i

Inga Lill stortrives i stua si.

Stua bærer preg av herlige kombinasjoner – kunsten er å velge forskjellige materialer og stilarter.

Den storslåtte peisen brukes gjerne på kalde, mørke vinterkvelder.

Taket med de fargene kommer mye bedre frem etter at stua ble rosa.

Bokhylla er arkitekttegnet og moderne tøff!

 

0

Your Cart