Noe av det vi liker best med jobben vår er variasjon, og i dag holder vi på med å lage en reklamefilm sammen med The Film Agency Oslo. Film er en ny verden for oss, så vi må tenke nytt og planlegge på en helt annen måte. Ikke en dag er lik, vi jobber i team med  mange fine folk, og vi syntes vi er så heldige! 

Vi trenger stadig å få nye impulser og ideer – derfor er det  viktig å gjøre masse forskjellig: planlegging og forarbeid av fotoshoots, så en dag på reise og nye bilder, en annen dag jobber vi med nettbutikken vår,  eller skriver innlegg på Lazydays,- eller altså jobbe med film.

I dag jobber vi med Caroline, Tommy og Hege i The Film Agency Oslo – som vi begynner å kjenne godt etter at vi har laget noen filmer sammen. Stemningen er derfor rolig og med en deilig fin atmosfære, alle vet hva de skal gjøre og vi koser oss sammen.  Og hurra det er fredag,- den beste dagen i uken !!

God helg! Tone og Yvonne

Les også: Tangrystan,- inspirasjon på arbeidsplassen

 

Tommy har regien og styrer oss i riktig retning.

 

«Mine 100 beste interiørtips» blir inspisert!

Ingefærte og «sunn» sjokolade:)

Caroline er strategen som alltid passer på at det blir det  riktige uttrykket

 

0

Your Cart