Vi er tilbake hos Camilla som er designeren bak klesmerket  Confettibird. Når hun ikke er på reise jobber hun hjemmefra og kontoret er derfor et viktig sted å være og å trives i. Det må være praktisk og ha masse grønne planter for optimal trivsel!

Det MÅ være ryddig og godt organisert, sier Camilla,-det er da de gode ideene kommer og det er da jeg får samlet meg når det koker. For det å starte et helt ny merke er masse arbeid. Mye mere enn hun trodde, men så er det også  mye gøyere enn hun drømte om!!

Jeg får energi og glede av jobben,  og nå jobber jeg med neste vinter samtidig som nye vårvarer  snart kommer inn døra. Det er litt som i et eventyr og så skjer det  noe hele tiden!

Les også: Et kontorkjøkken litt utenom det vanlige

Praktisk, rustikt og her er alt jeg trenger, sier Camilla. Jeg er superhappy med vegghylla – i den får jeg plass til det utroligste.

Blomster – jeg må ha grønne planter og blomster rundt meg.

Forskjellige rustikke trematerialer – sammen blir det superlekkert.

Jeg har alltid masse magasiner liggende her – og får inspirasjon bare av å bla litt!

Jeg savner kontoret mitt når jeg er borte:)

0

Your Cart