Det er her familien samles, sier Marianne Haga Kinder om det store landkjøkkenet med åpen løsning. De kjøpte for noen år siden et hus med deilig hage og drivhus – selve drømmen etter noen år i en byleilighet.

Det er store luftige rom og kjøkkenet er Marianne så glad i, det ble slik hun drømte om etter en lang oppussingsperiode. Den  lange benken  er en super arbeidsplass og detaljene i messing  gir kjøkkenet det litt kule, lekre preget – som jeg liker så godt, sier hun.

Hver gang vi kommer til Marianne serverer hun oss de lekreste retter,  salater, hjemmebakte brød, syltetøy og kaker, –  så det er en fryd å komme hit! Og egentlig vil vi bare sitte å skravle og kose oss.

Dette er drømmekjøkkenet mitt,- det er koselig, men også stramt med rene linjer og flater. Og jeg kan være sosial når jeg lager mat – det er så koselig at alle samles.

Bli med videre inn i stua:)

 

Marianne kan du bli bedre kjent med på @inspirasjonsguidennorge

Porselensvask og messing – den rene, cleane stilen.

Vi er så glade for at vi fikk et spisebord på kjøkkenet også – uten at det ble trangt!

Sort og grått gjør det klassiske kjøkkenet litt barskere:)

Hvite fliser på hele veggen gir et røft og rent uttrykk. Og ovnen er et smykke og utrolig praktisk.

Marianne er en mester i å servere familien og gjestene de lekreste herlighetene!

0

Your Cart