Fjellhytta til Jorunn og mannen Jean Emil brukes hele vinteren, og når helgen kommer elsker de å lage god mat og dekke fine bord.

Masse stearinlys , linservietter og rustikke elementer gjør bordet til et lekkert skue. Og her blir vi sittende lenge, sier Jorunn – vi elsker å få venner på besøk – her har alle så god tid!

Kjøkkenet er åpent mellom spisestue og stue, så kjøkkenet er delt opp i flere arbeidssoner.  Jorunn har stylet hver lille sone med bruksgjenstander og kjøkkenutstyr. Det er  praktisk å bruke, og når de spiser eller gjester kommer innom ser det ryddig og lekkert ut.

Les også: Peiskos på de kalde, mørke kveldene

Jorunn liker rustikt og mørkt treverk – det kler fjellhytta så godt.

Her er det så deilig å sitte på kveldene – det er ingen som har dårlig tid når de kommer hit.

Jorunn har stylet hver arbeidssone så det er enkelt å bruke kjøkkenet uten å rote for mye.

Gammelt, franske lopper blandet med norske og noe nytt – tilsammen rålekkert!

Jorunn har laget seg sin egen «lysekrone».

Deilige farger og materialer gir den fine, lune stilen.

0

Your Cart