Camilla Volden er designeren bak klesmerket Confettibird, og som designer liker hun  forandring. Det er hele tiden en ny sesong, er ny reise, nye farger, mønster og impulser. Hjemme tar hun gjerne jobben med på soverommet!

Alt som er nytt er spennende, syntes Camilla – men på soverommet liker hun at det er som det pleier å være. – Stilrent, enkelt og med mykt deilig sengetøy  og lekre tekstiler. Fargene på tekstilene byttes ut etter humør og årstid –  på den måten får hun enkelt følelsen av et nytt rom uten at det koster så masse.

Hun jobber ofte på soverommet – når hun ligger i senga får hun energi og blir lett inspirert! Camilla er opptatt av at som kreativ trenger hun at de kreative tankene får tid og plass – til det er soverommet hennes helt perfekt.
Hun elsker det akkurat som det er!

Les også: Tinashe´s lille oase av et soverom

 

En klassisk bygårdsleilighet med rosetter og gamle tregulv, et perfekt grunnlag for et godt rom.

Naturlige materialer og masse dagslys gir energi og arbeidslyst.

Grønne planter må også til på soverommet!

Klesskapet er gjemt bak gardinene, som gir et ekstra mykt preg:)

Sengetøy i deilig lin, som byttes ut med årstidene.

Camilla Volden er kvinnen bak Confettibird, med lang erfaring i gamet!

0

Your Cart