Claudia bor i en stor, herskapelig leilighet midt i Paris. Veggene er malt hvite, gulvene er vakre med gylden patina – det perfekte utgangspunktet for en norsk interiørarkitekt bosatt i metropolen.

Claudia elsker byleilighet sin og storbylivet, når hun blir lei drar hun til sitt andre hjem midt i vakre Provence. Hun jobber for blant annet La Duree, og lager interiøret til butikkene og resturantene deres i hele verden. Hjemme vil Claudia finne roen, lage den gode maten -og kose seg i den deilige sofaen og gjerne fylle huset med venner og familie.

Den fantastiske store lampa fant hun på et marked i Paris – den er som et smykke i rommet og vi elsker den! Claudia har fylt stua med kunst på veggene, skulpturer på gulvet og vakre speil. Det gir rommet særpreg og slik blir stuen hennes personlige oase, hvor hun vil være når hun skal finne roen  i en travel hverdag.

Les også: Claudias vesker blir brukt av verdensstjernene!

 

Lampen er et skikkelig funn av et smykke!

Friske farger letter opp i det herskapelige rommet.

 

Claudia Ravnbø, en real internasjonal nordlending!

Lampen får ekstra spillerom i speilene:)

En gruppe lysestaker i messing har fått hedersplassen på peisen.

Lekent, men elegant!

0

Your Cart