For en fest!

Jeg var så nervøs før boklanseringen av boka: Mine 100 beste interiørtips. Og det er egentlig litt ulikt meg – jeg pleier å ha roen og troen på at alt ordner seg. Men denne gangen var jeg stressa. Milla Boutique  ble raskt fylt opp av venner og folk jeg kjenner – og stemningen var helt herlig varm  og fin fra første øyeblikk. Da glemte jeg å være nervøs og kvelden ble magisk,  – helt fantastisk ble den!

Så utrolig masse venner kom på Milla Boutique som var pyntet til randen – med det største juletreet jeg har sett  og masse lekker ballongstash fra Festlige ting. Deilig tapas fra Louise og masse sprudlende i glasset. Det oste fest og herlig stemning. Bonytt ved Kriss Daatland, Egmont forlag  og People ved Ingvill Refsnes Flaten  er de bak boka. Tusen takk til dere! Jeg er så stolt og glad.

Åsne Hjukse er redaktør av boka: Du er best – tusen takk. Og layout av Hanne Løvdal – den kunne ikke blitt vakrere!

 

Foto: Håkon Borg. Helene Bøksle kom og sang  så vakkert for meg og alle som var her  – jeg blir alltid så rørt når Helene synger stemmen hennes treffer meg  i hjertet. Tusen takk, kjæreste Helene!

 

Foto: Håkon Borg. Og Maria Mena kom og sang for meg – helt magisk – vakkert og for en stemning!  Og så er Maria  så herlig sprudlende morsom også og da blir jeg jo så glad. Favorittpoeten min Nils-Øivind Haagensen kom og leste dikt – diktbøkene hans  har jeg alltid liggende fremme hjemme. Dette er gullrekka mi – er det rart jeg ble glad!

 

Foto: Håkon Borg. Maria koser seg i loungen på Milla Boutique. Også Ane Nyrerød  kom innom og sa hei .

 

Foto: Håkon Borg. Maten fra  Louise Resturant på brygga var helt fantastisk god! Kriss Daaland i Bonytt intervjuer meg,- vi kjenner hverandre så godt etter mange år.

 

 

Foto: Håkon Borg. Cathrine Knudsen som maler  de vakreste maleriene og jeg ble så glad når hun kom!!  Og så kom fine Else Ellingsen og selveste Carl Royal!

 

Foto: Håkon Borg. Yvonne og meg – vi er så glade i hverandre og fest det liker vi!  Og her ser dere et lite glimt, det kokte på Milla Boutique denne kvelden!

 

Foto: Håkon Borg. Jeg signerer bøker – litt surrealistisk og veldig stas. Anne og Kriss fra Bonytt – tusen takk – uten dere ingen bok 🙂

 

Foto: Håkon Borg. Åhhhhh her er fineste  Christian Willis og Maria som synger så vakkert for oss.

 

Foto: Håkon Borg. Altså Tine og Camilla, Milla Boutiqe – tusen takk for en fantastisk fest og den herlige stemningen, det kunne ikke blitt bedre! Og Maja og Renee som er nesten mere forelska enn meg og kjæresten min…
0

Your Cart