Annonse for Bitz, Södahl og A Simple Mess

Vi elsker begge å pynte til jul, og bordet dekker vi med det fineste serviset vi har. Vi pynter masse – det blir liksom aldri nok når det nærmer seg den beste tiden på året! Ofte skal man dekke på til flere anledninger og da er det gøy å variere stilen.

Vasene har ulik form og størrelse – så ikke vær redd for å bruke alt det forskjellige du har liggende i skapet. Når alt er likt blir uttrykket litt for «riktig», mens det varierte blir mer spennede.

Et godt tips til pynt på bordet er grønne grener. Det gir litt ekstra dybde, skikkelig godfølelse og kan hentes inn fra hagen selv i desember. Vi pynter nesten alltid med litt ekstra grønt på asjetten, da blir den enda mer fest!

Her har vi dekket med blått og brunt stentøy, det er rustikt og røft og sammen med det grønne blir det en litt annerledes og rustikk jul. Linduken og linserviettene gir bordet et mykt og fint uttrykk – det er høytid men ikke stivpyntet. Akkurat nå syntes vi blått og brunt er herlige farger – det blir lunt og koselig og grenene kommer så godt frem. Vi liker at jula er en fest og at det ikke er for tradisjonelt.
Fargene er uvante i julesammenheng, men så deilige og varme i den mørke årstiden, så her  kan vi bli sittende lenge og kose oss!

 

Legger du igjen en kommentar til innlegget på Tone sin Instagram @tonekrok, (trykk her) , kan du være med i trekningen av  linduken og fire servietter fra Södahl , verdi kr 1185.

 

Serviset og glass er fra Bitz, vi har brukt både blått, brunt og svart. Blir litt tøffere sammen!

Gylne toner og gløgg i glassene gir den varme fine atmosfæren.

Vakkert blått stentøy kombinert med brunt og svart stålbestikk,- alt fra Bitz.

Linduk og linservietter – det passer alltid! Begge fra Södahl.

Gulldekor fra A Simple Mess

Salatbestikk i tre fra Bitz.

0

Your Cart