Cathrine Borge er 49 år, bor på Høvik, hvor de flyttet for 15 år siden da barna var små. Driver Bolina (interiør/klesbutikk og nettbutikk) på Stabekk med søsteren Hanne. Juletradisjonene er en blanding av britisk og norsk, og er åpent for for familie og venner som er i godt humør!

Hun ønsket seg et gammelt hus med mye sjel og slik ble det! Og siden har de pusset opp. Akkurat nå har de pusset opp 3 etg og er ferdig med nye gulv og trapper. Det ser ut som det har vært der siden huset ble bygd ca 1905. Og den følelsen elsker jeg, sier Cathrine.

Hennes beste tips :
Gjør det personlig, noe som du liker, ikke tenk så mye på hva andre syntes. Hjemmet ditt skal fortelle hvem du er.

Cathrine forteller at hun elsker å komme hjem til folk som har fulgt sin egen magefølelse, selv om den kanskje er helt ulik hennes egen.
Hun vil ikke ha nips/ting overalt, et annet råd er å velge seg noen faste områder og heller skift de ut fra tid til annen.

Lag alltid forskjellige nivåer – høydeforskjell – når du styler og pynter. Og det kan gjøres på alt egentlig – da blir det så mye mer interessant.

Jeg ønsket at det skulle være et åpent hus, så om man er i stua/kjøkken el spisestue, så kan man beholde «kontakten». Jeg ønsket også at det skulle være en god vibe i huset, at folk koser seg og slapper av. Det er viktig i julen!

Les også: Spiselige julegaver

Velkommen inn til Cathrines julehjem, hvor du blir møtt med juletre i gangen!

Juletrepynten er personlig, leken og utradisjonell.

Cathrine pynter med små stilleben og masse grønt til jul

 

Cathrine er glad i jula og førjulstida er alltid like koselig. Hun begynner gjerne å pynte i begynnelsen av november.

 

Med grønt og levende lys får man julestemning

Små grupper av gamle og nye ting.

 

Pianoet blir pyntet til jul hvert år

0

Your Cart