Vi blir aldri lei av Jorunns fantastiske teft, og er tilbake på hytta hennes på fjellet. Uterommet  er en fin blanding av kjøpt, laget og funnet. Til sammen blir det en deilig organisk og veldig personlig stil.

Å kjøpe alt i butikken blir fort kjedelig, stereotypt, uten personlighet og likt alle andres, syntes Jorunn. Og siden hun er kreativ og interiørarkitekt selv, liker hun å finne nye spennende løsninger på interiøret hun lager.

Utendørs er intet unntak, og det fine grånede panelet blir understreket av naturlige materialer og trestammer. Denne dama er både vågal, nyskapende og veldig flink,- vi er store fans av Jorunn´s mange prosjekter.

Se selv og vi håper du også lar deg inspirere!

Følg henne på Instagram: @jorunninghilleri

Les også: Herlig mørk og kunstnerisk stue

Stubbene er det mannen som har kommet med og med en liten pels på holder det på varmen på de kalde dagene.

En liten levegg av små bjørketrær gir lunhet innenfor og skjermer litt mot åpent landskap.

Jorunn liker å bruke naturlige, organiske former – det naturlige er alltid så vakkert og skaper den gode stemningen.

 

På fatet er det en fin blanding av fjær, lyslykt og julekuler i mørke farger – julekuler kan brukes  hele året når de har den tøfffe kule looken som her.

0

Your Cart