Annonse for Bitz, Södahl og A Simple Mess

Deilige, late morgener med frokost på senga passer alltid! Og denne høsten liker vi så godt duse farger og naturlige mønster – en kombinasjon man både blir glad av og finner roen i.

Her er Tones soverom plutselig blitt en liten oase av organiske mønster, farger og objekter – det er litt som en behagelig blomstereng. Et lite sidebord i tvunnet tau er supert å ha frokosten på,- sort servise og bestikk er med på å gjøre det litt tøffere. Putene er i duse nyanser av rosa og grønt, og innbyr til lange, late morgener. Og det liker vi godt når høsten nå sakte kommer snikende!

Tips:
Å blande forskjellige sengetøy er noe som gjør rommet mere lekent og er noe vi ofte gjør på fotoshoots og hjemme hos oss selv.

Legger du igjen en kommentar til innlegget på Tone sin Instagram @tonekrok, (trykk her) , kan du være med i trekningen av deilige kjøkkenhåndklær i lin/bomull fra Södahl! Vi trekker tre heldige som kan vinne 3 stk kjøkkenhåndklær Essential fra Södahl , verdi kr 297. Velg mellom fargene Ash 702977 eller Natur 724308.

 

Deilig når det bugner av deilige tekstiler i forskjellige former og farger – alt i senga er fra Södahl.

Svart kaffe – da våkner vi! Keramikkserviset er fra Bitz.

Frokosten liker vi aller best når den blir servert… nattbord fra A simple mess

Kombinasjonen med svart i alt det sarte og myke gir en edge.

Rålekkert bestikk hører også til under frokosten – fra Bitz.

Kaffe, yoghurt, bær og egg,- nam!!

Et lite stilleben på nattbordet.

Sart og vakkert sengetøy med blomstermotiv fra Södahl.

Et lass med puter – jo flere jo bedre! Og vi blander farger og kvaliteter her også.

 

0

Your Cart