Et klassisk Bulthaupkjøkken kombinert med vegger fra 1700-tallet gir den perfekte settingen for å lage herlig middager for hele den norsk-italienske familien. Bordet dekkes under oliventrærne utenfor. 

Kristine er arkitekt, estetiker og bor i Napoli med mann og tre barn.  Du finner masse  inspirasjon  ved å følge henne på Instagram: @kristinestandnes

Tårnhuset ligger en liten kjøretur fra Napoli og familien nyter  å tilbringe helgene her. Det ligger vakkert til på en høyde med Capri i bakgrunnen – og vakre Positano ligger 20 min unna med bil. Det er det perfekte stedet for store fester eller bare en rolig helg på landet.

Kjøkkkenet er et klassisk Bultaup  kjøkken  som er snart 15 år gammelt og fremdeles like funksjonelt og  vakkert.  Søndagsmiddagen til hele storfamilien lages ofte her, og så snart været er godt nok inntar man middagen under de vakre oliventrærne.  Hagen er et eldorado for store og små og med masse deilig boltreplass for barna og havet rett ut!

Tårnet kan leies – du leser mer om det på www.albeli.it

 

Les også: Herlige dager i Paris!

 

De vakre steinveggene gir ute-inne følelsen..

 

Saarinens Tulip bord i marmor er Kristines favoritt-spisebord, og det passer perfekt i tårnet.

Kjøkkenet er lite og veldig praktisk

De vakre steinveggene gir rommene sjel og karakter

 

Det er ute vi er når vi er her – huset ligger vakkert til på en høyde og det er alltid en deilig sval bris her.

Sitroner og appelsiner rett fra trærne er så eksotisk deilig.

Tårnet er fra 1700-tallet og skuer utover havet og øya Capri.

0

Your Cart