Den lyse stua ble mørk og mystisk på en søndag formiddag.

Den enkleste måten å totalt endre et rom er å male! En ofte etterlengtet forandring og ikke minst gir det stor effekt bare ved å male en vegg – rommet får et helt nytt liv og uttrykk. Jeg valgte å gå fra lyse grå, svalt, nordisk og litt koselig til svart – dramatisk, mørkt og mystisk. Kun endeveggen ble malt, – jeg brukte helt matt svart maling fra Pure&Original.

Stua ble som ny og jeg skal møte høsten med tonnevis av kubbelys, deilig pledd og rolige kvelder.
Rommet er lite og intimt, og jeg er klar for den nye årstiden som er rett rundt hjørnet!

:)Tone

Les også:  Jorunns kunsteriske stue

På bare noen timer kan rommet få en helt ny karakter.

Jeg malte kun endeveggen svart – og brukte helt matt svart maling fra Pure&Original

 

Putene er også svarte, de er fra www.millaboutique.no

Lag en liten kollasje med putene -bland mønster og print.

0

Your Cart