Det er fortsatt tid for å være utendørs, selv på kveldene. Bli med ut hos Birgit!

Dette er mitt paradis, sier Birgit. Det er her vi er på de sene høstkveldene og  varme pledd og peisen gjør at at vi holder varmen. Og når vi har venner på middag er det ofte her festen begynner og slutter.

Loungesofaen gjør at det er deilig å trekke seg tilbake og lese en bok eller bare få litt egentid – vi bruker utestua mye mere enn jeg hadde trodd, sier Birgit. Hun er interiørdesigner og fargeekspert – det er henne vi spør når vi trenger fargeråd !

Du finner mer inspirasjon fra Birgit på @mameninterior

Les også: Uterom for herlige sommerkvelder

Loungen er stylet like lekkert som en hvilken som helst innendørs stue.

Her er det plass til masse planter, peis og forskjellige soner.

 

Peisen gir både varme og hygge på litt kjøligere kvelder.

Stearinlys i trærne gir en magisk stemning!

 

0

Your Cart