Annonse

Vi jobber mye og reiser masse, og i en kreativ verden som den vi lever i, lar vi oss inspirere hvor enn vi befinner oss. Nå har vi funnet et surfested som har blitt en favoritt, som er tilgjengelig for oss hvor som helst, når som helst, og som er fullt av inspirasjon!

 

Selv om vårt hovedområde er interiør, er vi også opptatt av mat, mote og livsstil. På appen Min finner vi det meste. Her kan vi surfe og sjekke treningstips, matoppskrifter eller la oss rive med av vakre bilder av hager, blomster eller arkitektur,- hele tiden. Vi får nyhetsoppdateringer hver eneste dag, og alt dette på dette sted!

 

Dette lekre hjemmet tilhører Ellen Wisløff som driver Ren Poesi. Det blir vi aldri lei,- det er så lekent, annerledes og spennende. Det er en sak vi har gjort, Tone på styling og Yvonne på foto. Saken finner du i appen Min.

 

Dersom du vil være med hjem til Yvonne, har du også mulighet til å lese om hennes gamle murhus i appen Min. Huset har et personlig uttrykk, da Yvonne setter pris på unikt interiør, og gamle skatter kombinert med eksklusive detaljer. Her har vi gjort styling og foto, og saken har vært på trykk i ROM123.

 

 

I tillegg til boligsaker, tar vi ofte oss en pust i bakken med litt annet påfyll. For oss som er så aktive, både på reise og på jobb, er det som et eventyr å finne alt i en app. Vi surfer masse, for man vet ikke når man trenger en oppskrift eller plutselig har fem minutter til å bare kose oss.

 

Så fort vi har tid finner du oss begge på kjøkkenet, med forkle på og gryter på komfyren. Her er fra en fantastisk Italiatur hvor vi fikk være med å lage masse deilig mat under åpen himmel! Det neste vi skal prøve oss på nå er å lage focaccia på grillen, slik de har gjort det i Maison Mat & Vin. Oppskriften finner du i appen. I disse sommerdager er det perfekt å ta middagen ute i hagen, og alt du kan slenge på grillen blir en suksess.

Trenger du en oppskrift? Tips til hvordan innrede  hagerommet? Inspirasjon til sommerfesten? Alt dette og  mye mer får du i appen Min. Nå kan du teste gratis i 30 dager ved å registrere deg her: https://www.min.no/kampanjeside/tonekroken

0

Your Cart