Flavia bor i en liten leilighet i Oslo sentrum – soverommet og badet er blitt hennes egen lille suite.  Stilen er moderne og kul, og Flavia har gitt den personlige touchen med lekker fotokunst over senga, puter og pledd i rosa og røde nyanser.

Baderommet ligger rett innenfor, så om morgenen er det bare å tøffe inn på badet og skru på dusjen.

Vi har akkurat vist det supersmarte kjøkkenet hennes, og det er rett bak dette hun har bygget sin suite med soverom og bad i ett. Da det ikke er vindu på badet, har hun satt inn en frostet glassvegg som går ut i stuen/kjøkkenet som sørger for herlig dagslys!

Les også: Tones herlige, rosa soverom!

Her er det deilig å finne roen både dag og kveld

Flavia’s fineste sko står alltid fremme

Bohemsk og tøfft i et ellers stramt rom

De fineste tingene får henge fremme!

Badet er hvitt og cleant og ligger innenfor soverommet.

Alt er ton-i-ton …

og Paris liker jo alle å våkne til:)

0

Your Cart