Grethes stue er stor,  luftig og herlig blå! Blåfargen gjør stuen til en fest og samtidig et deilig lunt rom å være i. 

Grethe syntes alt ble så hvitt, så da malte hun veggen i den blåeste fargen hun fant – og plutselig ble stua som ny. Mørk og mystisk om kvelden og nordisk ren om dagen.  Det hvite taket og sofaen gir en superfin kontrast som rammer inn det blå.

Grethe liker å ha få ting rundt seg, og de tingene hun har er det oftest en historie bak. Sofaen er litt gammel og slitt, men fremdeles deilig å krype opp i med masse puter,- det er dette som er favorittplassen i familien!

Les også: Inspirasjonsguiden-Marianne sin stue

 

Grrthe er filmregissør og hun liker de rene, rolige stilen.

Grethe liker få ting og de skal helst ha sin historie.

Bøker og spennende magasiner er alltid fint å ha i nærheten.

Skulpturen Grethe aldri blir lei

Stuen er nesten litt sakral – og allikevel veldig lun.

0

Your Cart