Anita  Walraven og Stig Lillehjem i Fredrikstad elsker å holde på i hagen og lager det meste selv med naturlige gjenbruks-materialer. 

Anita lager de herligste hagene av naturlige elementer, sofaer og bord lager hun selv sammen med Stig, og gamle tømmervegger er blitt gjenbrukt som tråkkheller.
De mellomstore steinene har Anita håndplukket og kjøpt på et sandtak. Så det har gått med masse egentid på å velge og å finne materialer – men de angrer ikke.
Trær er blitt plantet får å gi skygge og gjøre hagen til en herlig oase.  Anita elsker de kuleformede kirsebærtrærne – de er som en naturlig parasoll i hagen.
Her er det steiner, grønne busker og planter, grånet plank og grå keramikk – den eneste fargen er de røde lampene over loungestuen.
Det er en nydelig oase å komme ut til,  Anita og Stig bruker hagen så ofte de kan. Siden den er enkel å stelle får de masse tid til å nyte de fine sommerkveldene!
For mere inspirasjon følg  Anita på Instagram: @madebytonia

Anita og Stig har bygget møblene til hagen selv.

Anita og Stig er et superteam som hjelper hverandre.

Anita laget de herligste hagene av naturlige elementer.

De røde lampene gjør utestua lun og varm på vinneren sammen med masse skinnfeller og pledd.

De gamle tømmerveggene fikk nytt liv blant alle steinene

Det har gått med en del rullestein

Trær har blitt plantet for å gi skygge og gjøre hagen til en herlig oase. De kuleformede kirsebærtrærne blir som en naturlig parasoll i hagen.

Fyllt med vann: pynt uterommet med å fylle keramikkfat med vann og blader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Your Cart