Altså denne våren er jo helt herlig, det er varmt, sola skinner og vi har vært med på en herlig festival! Vår venninne Camilla Volden står bak merket Confettibird, og arrangerte en fantastisk garden-pop-up-festival!

Camilla i Confettibird, Pia Tjelta  med Pia Tjelta kjoler og bluser og Evy Kasseth som har den vakreste hagen hvor festivalen ble arrangert,  spurte om vi ville være med på festival og pop-up shop. Og vi ble så klart med sammen med mange andre!  Det ble det masse shopping – vi gikk begge på en liten shopping smell, og Helene Bøksle og Tirill Heide-Steen kom og sang så vakkert.  Det var foodtruck med mat, og en herlig bar med de deiligste drinkene. Det virkelig kokte av damer som prøvde lette sommerklær, øredobber, solbriller og masse annet lekkert – hagen til Evy bugnet av små shoppingboder og glade festivaldeltakere:)

Camilla i Confettibird var  arrangør og  den som hadde kontrollen på alt. I tillegg solgte  hun fra sin egendesignede sommerkolleksjon – snakk om flinke, kreative damer!

Confettibird-kolleksjonen. Nydelige kjoler, kaftaner og masse mer i herlige farger!

Masse venninner og kjente kom innom her er det Marthe, @magmalou  og Tone som koser seg – det ble mye skravling og latter..

Og Yvonne et supersprek og så vakker gravid! Her er vår stand hvor vi solgte Lazydays tepper og puter. Teltet ble  pyntet med ballonger fra @festligeting

Evy slapper av i sola mens Adam&Eva fletter håret.

Pia Tjelta og Nina solgte de vakre Pia Tjelta kjolene og blusene.

 

Rune @runeaas var på besøk fra Steinkjær og han hjalp Yvonne og meg med å sjaue og style – her med Gro Anita fra @woodsagentur som hadde dekket et vakkert sommerbord.

Det var en herlig fin sommerkveld og  stemningen på topp!

Og masse deilige drinker i sola

Trine fra Gaisa.no solgte sine vakre kashmirplagg:)

0

Your Cart