Birgit’s uterom er et herlig sted å være og helt perfekt på de varmeste sommerdagene. Da er det er luftig og svalt her, og når det blir kaldt fyrer de opp i peisen som faren til Birgit har designet og laget. Her har hun fått plass til både spisebord og lounge, så den kan brukes hele dagen og kvelden!

 

Utestua har masse plass og er et supert sted å trekke seg tilbake for å få litt ro og  stillhet. Og siden Birgit elsker å samle venner og kjente, er dette det perfekte stedet  for sommerfesten. Når det er for varmt å sove inne er det deilig og svalt her ute. Med gardinene er det enkelt å skjerme seg litt også:)

Birgit jobber med interiør, –  og det syntes. Hun er den flinkeste vi vet på farger, men gjør også interiør, og de siste årene har hun laget flere hager og uterom.

Du finner mere inspirasjon på @mameninterior.

Så her er det gjennomført, gjennomtenkt og så lekkert, syntes vi. Hengestolen er en favoritt og den blir brukt av store og små. Og søndagsfrokosten smaker alltid litt ekstra godt her ute.  Og vi – vi  slenger oss med glede ned på en sommerdrikk når vi er innom og kjenner at det er deilig med en lat fin fredag på jobb!

 

Få oppskrift på friske, deilige drinker til helgen her.

 

Lys grå og sort beis gir en fin ramme til alt det grønne.

Birgit kan du følge på @mameninterior.

Hengestolen er super å svinge seg i!

Nå er det perfekt for isvann med lime og mynte!

Hagestuen er fylt med puter, pledd og gardiner i deilige materialer.

Hyllen fungerer som både romdeler og til oppbevaring.

Denne keramikken bare elsker vi!

 

0

Your Cart