17. mai er min absolutte favorittdag! Jeg elsker å starte dagen med et lite glass (i år må det bli alkoholfritt…), og frokost med gode venner. Pynt bordet skikkelig, og gjør heller maten enkel på en hektisk, men fantastisk dag.

Her får du noen gode borddekkingstips som du enkelt gjør klart dagen før. Så kan du feire med senkede skuldre og masse is!

Se også hvordan du kan dekke med våre egne Lazydays-servietter.

 

Det må bugne 17 mai! Og det er alltid så masse vakkert grønt. Vinglassene er også grønne og tilsammen gir det bordet vår og feststemning. Pynt gjerne med makroner og søtsaker strødd utover bordet. Da er det skikkelig fest!

Med navnelapper og sugerør – krøllete hvit linduk – det er selskap men ikke stivt.

Asjetter i forskjellige former er lekkert – jeg blander de servisene jeg har.

Is! 17 mai er den store isdagen – server det med det du har av godsaker, rød jordbærsaus, bringebær og finhakkede nøtter.

 

I den fine drakten min fra Eva Lie design:)

0

Your Cart