Hvitt og natur den nordiske  stilen jeg aldri bli lei! Den er  mykere og tøffere enn den moderne nordiske stilen, men har det deilige, lyse og lette preget.

Det et rent og stramt, men også varmt. Uttrykket er harmonisk og veldig naturlig  med den god hjemmefølelsen. Jeg liker uttrykket best når det er kombinert med et litt strengt uttrykk som her. Man må blande inn moderne effekter og gjerne bitte litt gull. Da blir uttrykket litt mere glamorøst  – skal du lage denne stilen selv er det beste tipset mitt at du setter sammen mange hvite nyanser og forskjellige former. Som f eks de to bordene, – de løfter og fremhever uttrykket veldig. Ullpledd og skinnfellen er også viktig for å få det lunt og varmt. Tine som bor her jobber på www.millaboutique.no  i Oslo, og det syntes at hun har gjennomført og lekkert interiør  i blodet!

 

Se mer fra Tines vakre leilighet her:)

Hvite vegger og gulv er finest når de er i forskjellige nyanser.

Dekor av skjell, kaktus og andre naturlige elementer.

Tine @millaboutiqueoslo bor i denne herlige hvite leiligheten!

Hyllene er fra Ikea passer både til bøker, bilder og vakre objekter.

 

Rent, vakkert & hvitt.

0

Your Cart