Et av de vakreste funkishusene i verden! Skal du til Italia på ferie og er lei av hoteller – så leier Kristine og familien ut denne vakre perlen av et hus. Det ligger på hjørnet av Sorrentokysten, grenser til Positano og med herlig utsikt til Capri.

Yvonne og jeg har vært her flere ganger på jobb,og siden vi har forelsket oss i huset har vi dratt tilbake flere ganger, på ferie med venner, familien eller bare for en time out.

Det er et eventyr av et hus – det er kåret et av verdens 30 vakreste funkishus, og det meste er velholdt originalt.  Så alt er ikke etter dagens standard – men det er et herlig estetisk og sofistikert funkishus.
Huset er fyllt med vakker kunst og originale designmøbler, hagen er velpleid og har en helt skjermet beliggenhet med en liten privat nabostrand og eget svømmebasseng.

Vi koser oss sånn når vi er her, den italienske sjarmen og den hyggelige landsbyen er som å komme inn i en film – nå savner vi ferie og da drømmer vi oss tilbake hit.

Vil du leie huset finner du informasjonen du trenger på www.albeli.it – eller du kan følge Kristine på Instagram @albeli.it

Les mer fra Kristines hus: Smaken av Italia

 

Huset ligger  vakkert og majestetisk til på en høyde med utsikt til Capri.

Vakker moderne kunst ved inngangspartiet

Det er under treet her vi nyter den sene frokosten!

Utsikten fra hovedsoverommet er magisk.

 

Norske Kristine på  takterrassen og utsikten til Capri

 

Mere usjenert blir det ikke ..

 

 

0

Your Cart