Det er endelig helg, og da er det deilig med rent hus og muligens noen små styling-grep!

Til helga vaskes huset og da liker jeg  å forandre litt – de fredagene jeg har tid og er i det humøret.  Jeg har dilla på speil og har alt for mange av dem. Og fordi jeg liker å bruke alle kriker og kroker i huset mitt, lager jeg et lite stilleben for meg selv og gjestene mine også bak en dør innerst i stua. En liten kollasj på speilet, og foran bokhyllen har jeg laget en liten samling av skulpturer og planter på gulvet. Det gjør rommet til en oase av opplevelser istedenfor bare en bokhylle.. eller bare et speil.

Flere av Tones stylingtips: Få våren inn i stua med blomster!

Det er fint å blande ulike objekter og stilarter – her er det litt av hvert og sammen blir det skulpturelt og lekkert.

Bilder av barna mine, reiseminner og vakre fotografier er hengt opp i speilet som en liten kollasj.

De stygge tingene  mine er gjemt bak Yves Saint Laurent-boka , og skulpturen på gulvet elsker jeg! Den er fra www.millaboutique.no

 

D ‘en lyser opp og gir så kul belysning i rommet.., og er litt som en skulptur den også.

0

Your Cart