Tangrystan Productions AS  er kontoret vi har forelsket oss helt i. Det er som å komme hjem til noen, istedet for den vanlige, litt kjedelige kontorinnredningen. Her har de har lagt ned masse god smak og energi i interiøret!

Det er drevet  av produsentene Gry M. Sætre og Beate Tangre – når de overtok lokalene måtte det full rehabilitering til. Og da valgte de å legge sjela si i å gjøre det lekkert og med  god stemning på kontoret. Og det har de ikke angret på.

De har vokst seg større og  deler lokalene med The Film Agency Oslo, drevet av Caroline Werring. De fikk hjelp av arkitekt Knut Hovland, og sammen har de laget et kjøkken vi syntes er så lekkert anderledes! Underskapene er helt svarte, og veggen bak er kledd i finer med en innebygget hylle. Også viften har blitt kledd  inn, så lekkert og så kult:)

Se mer fra kontoret deres her,- ren inspirasjon til arbeidsplassen🙂

Svart kjøkken kombinert med finer

Innebygget hylle – praktisk og stilrent når alt er i samme materiale.

Svart blandebatteri og vask gir en fin helhet.

Mørkeblått og svart

 

0

Your Cart