Jeg har akkurat kommet hjem fra designuken i Milano – jeg var der med @kitchenaid som lanserte helt nye kjøkkenprodukter – så masse lekker – og dette skal jeg fortelle mere om senere.  I Milano besøkte jeg Hotpoint sin stand – den er proppfull av supergode løsninger som Jamie Oliver er med på å utvikle. Og vi fikk møte selveste Jamie, for en herlig fyr!!

Hotpoint sin stand ble jeg så imponert over mange smarte løsninger som gir en bedre hverdagsbruk, ovner med damp og internettforbindelse, her var det mange gode løsninger til en hektisk hverdag.
Bare gled dere til de nye produktene kommer i butikken!

Og så møtte jeg Jimmy Schonning – Svensk stylist og interiør designer – og en herlig inspirerende fyr – se mere på @jimmyschonninghem og Designbloggarna, og vi lot oss inspirere begge to! Vi løp rundt og knipset bilder, vi prøvde high tec kjøkkenutstyr og vi følte vi var i kjøkkendrømmeland.

Og så, vi møtte selveste Jamie Oliver! Han var proppfull av sjarm og energi, og han laget herlig mat til oss.
Jamie og Hotpoint er veldig opptatt av økologi, at vi skal vare på maten, og hadde mange gode nye egenskaper for en bedre, økologisk hverdag.
Vi ble inspirerte og så klart var det veldig stas å få selveste kokkeidolet mitt.
Jeg har laget mat etter Jamie Oliver så lenge jeg kan huske, og de fleste av favoritt rettene mine kommer fra han.

Jimmy & jeg – tusen takk for at jeg fikk blir kjent med denne herlige spudlende karen!

Og vi fikk spennende foredrag om Hotpoint´s nyeste produkter

Altså når selveste Jamie Oliver lager mat – da blir vi stille som mus

Maten smakte så deilig som det bare kan bli når Jamie lager maten, hi hiiii!

Hotpoints nyeste produkter – high tec kjøkkenutstyr som vi falt pladask for!

0

Your Cart