Denne påsken dro jeg sammen med barna mine Emil og Emma, hennes kjæreste Einar og Sigrunn venninna mi til  Marrakech.  Vi er en utvidet storfamilie og vi koser oss sånn sammen! Vi bodde på Ptit Habibi og her er jeg godt kjent – jeg er her ofte som dere sikkert har sett.

Den siste tiden har jeg jobbet med å style om hotellet sammen med eieren Knut Hovland og kjæresten Gry – som også kom de siste feriedagene våre.  Så det ble mest ferie og litt jobbing, og en herlig fin gjeng å være på ferie med.

Det ble de store, sene, lange og fine middagene. Det ble museums-besøk, shopping i Souken, hammam med deilig massasje og litt soling rakk vi også. En ukes ferie var herlig for kropp & sjel, og nå er vi klare for hverdagens gleder igjen!

Emil og jeg i Majorelle,-hagen til Yves Saint Laurent – vakrere blir det ikke!

Jeg elsker bylivet i Marrakech, og her er den nye favorittbutikken min: Max & Jan – er du i Marrakech spør etter veien hit.

Emil, Sigrunn, Emma & Gry i patioen på  Ptit Habibi – det er her vi liker å være.

 

Teatime i Marrakech er et must og serveres alltid så elegant!

 

Ptiti Habibi og Fatima. Å komme hit er som å komme hjem, Fatima lager den beste maten – så de fineste kveldene er  vi bare er hjemme og spiser hennes herlige tajin-gryter.

0

Your Cart