Vi er så heldige å kunne ta en lang påskeferie i år, og gjett om vi har fått i pose og sekk! Vi startet opp i Spania og avslutter snart på fjellet her hjemme. Begge steder ble fylt med masse god mat og ikke minst sol:))

 

Vetle, Myrthle og jeg har hatt en skikkelig drømmepåske, og kost oss til fjells og ved havet. Sammen med familien har vi vært både i sør-Spania, og på fjellet som leverte kun solfylte dager og masse snø!

Vi kom nok noen dager for tidlig for det helt gode været i Spania, men etter vinteren her hjemme var det mer enn bra nok bare å kunne være ute å spise is og ta et glass i solen. Den spanske maten med masse sjømat og tapas er helt fantastisk, og vi spiste oss gjennom dagene som suste forbi.

En svipptur hjemom, og vi satte kursen til fjellet. Der ble det ski, aking og mer mat og strålende solskinn. For en lykke:)

Fortsatt god påske!

Yvonne

 

 

 

Klippene i Rincon de la Victoria, en liten by rett utenfor Malaga.

Myrthle ser på de store bølgene på en skikkelig vindfull dag:)

Grillede sardiner er et must, de grilles i små båter langs hele stranden.

Badesesongen var ikke helt i gang, men allikevel helt herlig å slentre langs stranden.

Vetle er en mester når det gjelder drinker, og på hytta blir det noen, som her en Bloody Mary…

Selfie i skiløypa, jeg fikk noen fine (men ikke altfor lange) turer:)

0

Your Cart