Påskebordet mitt er alltid rustikt, organisk og med mere gull enn gult – jeg liker det best sånn. Påskedekoren er lekker og elegant, blandet med løkblomstene og fjærpynten blir det plutselig rustikt. Det lille fatet med liljekonvall  elsker jeg og det må alltid være med – gir meg den deilige vårfølelsen!

Det grå serviset fra Mateus gir den røffe stemningen sammen med den svarte linduken. Vil du ha et mer elegant og stilig påskebord, velger du en hvit duk. Så enkelt kan du forandre uttrykket på denne settingen fra røft & tøfft, til elegant og stilig. Stearinlys skaper  den siste stemningen – varmen og det koselige – jeg må alltid ha stearinlys og tøyservietter på bordet  når jeg dekker til fest.

Det er lurt å velge ting med forskjellige høyder i borddekkingen – derfor ble fløtemuggen og sukkerkoppen til vaser i denne settingen. Det er alltid lurt å se hva man har i skuffer og skap!  Maleriet på veggen har Emma, datteren min malt, og det passer så godt inn her – så sånn blir min påske i år!

Tips:

– hvit linduk gjør det stilig og elegant – svart linduk gir et tøfft og røfft uttrykk. – bruk det du har – jeg valgte vaser i messing/gull og forskjellige høyder – da ble det litt av hvert – men sammen blir det fint når materialene er like – som her i messing.
-linduk og linservietter gir et utrolig vakkert uttrykk, og kan godt være litt skrukkete.
– ikke velg for mange farger når du dekker bord – det blir vakrere og mere harmonisk og så har jo maten masse farger når den kommer på.

 

:)Tone

Slik pynter du opp med de superfine krukkene våre!

 

 

 

 

 

0

Your Cart